HINNASTO JA PALVELUT

* HINNAT OVAT VUOROKAUSIHINTOJA * (hoitovuorokausi = 24h)

Koira 40 €. Toinen koira 1/2 hintaan. Kolmas ja sitä useampi koira 14 €.

Koiran pelkkä päivähoito 35 €. Toinen koira 1/2 hintaan. Kolmas koira 14 €.

Koira ja kissa samassa huoneessa: 52 €.

Kissa 26 €. Toinen kissa 1/2 hintaan.

Kanit 26 €. Toinen 1/2 hintaan.

Marsut ja hamsterit 26 € / häkki.

Edellä mainittu hinnoittelu saman perheen lemmikeille jotka majoittuvat samaan huoneeseen. Jos saman perheen lemmikit alkavat tappelemaan, niin tappelupukarit siirretään eri huoneisiin ja siitä peritään normaali maksu.

Huom! Hoitohinnat eivät sisällä ruokaa, parasta ottaa mukaan lemmikin oma tuttu ruoka, ettei vatsa mene hoitoaikana sekaisin. Voimme myös sopia toisin

ALENNUKSET
Hoitoaika 14 vrk ja sen yli -10 % koko hoitoajalta, paitsi sesonkiaikoina ei alennuksia. Sesonkiajat: hiihtoloma (vko 9), pääsiäinen 14-18.4 kesäaika 1.6-15.8, syysloma (vko 42) joulunaika 20.12-6.1
Isommille eläinmäärille hinta sovitaan tapauskohtaisesti, samoin yli 3:n viikon hoitojaksot.

MITÄ HOITOMAKSUUN SISÄLTYY
Lemmikin hoito sovitulla tavalla, koirien kanssa päivittäiset tassuttelut metsäpoluilla, turkin siistinä pitäminen, mahdolliset punkkien poistot ja lääkkeiden antamiset (ei pistettäviä).

HOITOVARAUKSEN / HOITOKYSELYN TEKEMINEN

Puhelin, ei videopuheluita! sähköposti, whatsApp, messenger tai tekstiviesti.

Alla olevat tiedot tarvitsemme tässä vaiheessa.

- Mainitse mikä lemmikki on kyseessä ja minkä rotuinen. Jos ei ole rotukoira, niin mainitse koiran koko (korkeus) ja mitä rotuja koirassa mahdollisesti on.

- Lemmikin nimi. Asiakasrekisteri on hoitolassa lemmikkien nimillä.

- Jos lemmikki on ollut aikaisemmin meillä hoidossa, niin kerro se, vakiasiakkaat ovat etusijalla

- Hoitojakson tarkat päivämäärät.

- Jos eläin on rescuetuonti, niin minun tulee tietää se.

- Jos eläimellä on lääkitys tai sitä on hiljattain operoitu (jokin leikkaus)

HUOM! Keskenjäänyt varaus ei ole sitova, hoitolan ehdottama tuonti- ja noutokellonaika on myös vahvistettava, jotta tiedämme milloin huone vapautuu seuraavalle. Varaus on molemmin puolin sitova vasta kun olette saaneet hoitolalta varausvahvistuksen

MITÄ TARVII MUKAAN HOITOON?

Rokotustodistus. Oma tuttu ruoka. Hoitolassa on jääkaappi ja pakastin, joten omat kotiruoat voi ottaa mukaan. Oma tutuntuoksuinen peti tai peitto, sekä ajankuluksi voi ottaa muutaman lelun ja turvallisia puruluita. Omat tavarat on hyvä nimikoida. Lemmikin omat tavarat on asiakkaan vastuulla, mikäli lemmikki ne hoitoaikana rikkoisi.

Kissoille mukaan oma vessa ja hiekka. Hoitolasta ostettuna hiekka+vessalaatikko 8 € koko hoitojaksolle. Hygieniasyistä käytämme kertakäyttöisiä hiekkalaatikkoja.

PERUUTUSEHDOT

7 vrk ja sitä lähempänä varatun hoitojakson alkua veloitetaan 1/3 varatun hoitojakson hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetty hoitovaraus velotetaan kokonaisuudessaan.

Jos lemmikki haetaan ennen sovitun hoitoajan päättymistä hoitomaksua ei palauteta.

ROKOTUKSET JA MADOTUKSET

Koirat ja kissat tulee olla rokotettuja rokotteen valmisteen voimassaolon mukaisesti, sekä niiden tulee olla myös madotettuja.

Hoidathan madotukset ja mahdolliset loishäädöt hyvissä ajoissa ennen hoitoon tuomista. Hoitolassa ei laiteta punkkiliuoksia tai anneta tabletteja, silloin se on liian myöhään annettu ja niistä voi myös tulla pahojakin jälkioireita. Toivottavaa olisi myös koirilla rokotussuoja kennelyskää vastaan.

KULJETUSHINNAT

Tarvittaessa myös kuljetan lemmikkisi (max 40 km:n säteellä hoitolasta)

10-20 km, 30 € / suunta, eli haku tai palautus. (Haku sekä palautus on 2 suuntaa = 60 €)

20-30 km, 35 € / suunta

30-40 km, 45 € / suunta

Muu kuljetus, esim. vienti eläinlääkäriin, sovitaan erikseen.


MUUT PALVELUT

Tarvittaessa myös noudamme lemmikkisi (max 40 km:n säteellä hoitolasta).

10-20 km, 30 € / suunta, eli haku tai palautus. (Haku sekä palautus on 2 suuntaa = 60 €)

20-30 km, 35 € / suunta

30-40 km, 40 € / suunta

MUUTA TÄRKEÄÄ

Noudathan sovittuja kellonaikoja ja ilmoitat ajoissa muutoksista, jotta jokainen sisääntulija/kotiinlähtijä saa rauhallisen hetken tulla ja mennä.

Pidäthän koirasi kytkettynä hoitolan pihassa.

Juoksuaikaisen nartun tuominen hoitolaan ei ole toivottavaa, ainakaan tärppipäivien aikaan. Ilmoitathan jos koirallasi on juoksuaika. Mikäli juoksu alkaa hoitoaikana, niin hoitoa ei tarvitse kuitenkaan keskeyttää.

Pahasta eroahdistuksesta kärsivää koiraa en voi ottaa hoitoon. Mikäli koira hoitoaikana eroahdistuisi niin, että se pyrkisi rikkomaan huonettansa ja puremaan kaltereita siten, että se on itse vaarassa vahingoittua, niin silloin keskeytän hoidon, siltä varalta on koiranomistajan nimettävä varahenkilö, joka pystyy hakemaan koiran pois ja huolehtimaan siitä loppuhoitojakson. Toipilashoitoa tarvitsevaa eläintä en voi ottaa hoitoon, enkä myöskään ota hoitoon ihmiselle vihaista eläintä.

MAKSUTAPA

Käteinen, yleisimmät pankki- sekä luottokortit, tai etukäteen maksu hoitolan tilille FI16 4958 0010 104838.

Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus eläintä tuotaessa ja hoitomaksu suoritetaan silloin.

LEMMIKIN TUONTI JA NOUTO

Hoitovarauksen yhteydessä sovimme tarkat tuonti- ja noutoajat aukioloaikojen puitteissa, tämä on tärkeää, ettei tule muita samaan aikaan. Voin olla myös lenkillä tai kaupassa, jolloin en ole paikalla. Tutustumiskäynnit sovitaan myös etukäteen, pyrin järjestämään ne rauhalliseen hetkeen, jolloin hoitolassa on vähemmän lomalaisia.

AUKIOLOAJAT / ÖPPETHÅLLNINGSTIDER

Arkisin 9:00-19:00

Lauantaisin: 11:00-16:00

Sunnuntaisin : 11:00-19:00

Muina aikoina vain poikkeustapauksessa.